Jaap's Griph Profile

Back to team

Ik ben Jaap Stikkelbroeck, advocaat en initiator van griph

Jaap is gespecialiseerd in ondernemingsrecht met een focus op aandeelhoudersgeschillen, contractuele geschillen, bestuurdersaansprakelijkheid en faillissementen. Als ondernemer houdt hij van praktisch en doelmatig advies.

“pragmatisch, efficiënt en forward-thinking

In 2012 heeft Jaap griph opgericht als alternatief voor de bestaande kantoorverbanden. Inmiddels is griph niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De eigen ervaringen met het ondernemerschap zijn van grote toegevoegde waarde bij zijn werkzaamheden als advocaat.  Jaap werkt op de vestiging Amsterdam in het arrondissement Amsterdam.   Jaap heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
  • Burgerlijk procesrecht (Litigation)
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

< 140 tekens

Troubleshooter, snel denken en doorpakken, creatief en realistisch, pragmatische inslag, gaat voor cliënten door muren als het moet.